Over


Medicom is een internationale medische uitgeverij met meer dan 25 jaar ervaring in de Medische branche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Baarn, Nederland en we hebben de lokale vertegenwoordigers / kantoren in België, Luxemburg, Scandinavië, Finland en Duitsland.

Ons doel is om de hoogst haalbare kwaliteit van medische informatie en hulpmiddelen te verstrekken aan medische professionals en patiënten in heel Europa. We willen dit bereiken door het verstrekken van up-to-date informatie, zoals:
- Lokale uitgaves van internationaal gerenommeerde medische tijdschriften;
- Clinical Practice serie, bestaande uit state of the art wetenschappelijke onderzoeken en case studies;
- Medische nieuwssite, Medinews, met dagelijks bijgewerkt medische informatie.

Daarnaast publiceren wij boeken en Apps om de communicatie tussen patiënt en medisch specialist, zoals te ondersteunen:
- De Miniatlas serie met verduidelijkende medische illustraties;
- Patiënt booklet maker, het creëren van eenvoudige boekjes ter verduidelijking van een specifieke ziekte;
- Tearpads om uitleg te verstrekken aan de patiënten over specifieke aandoeningen.
- The Focus on Health series met eenvoudige graphics die mee naar huis genomen kunnen worden door de patiënt.

Medicom_gebouw

Geschiedenis


Medicom Medische Uitgeverij BV is in 1980 opgericht als Oedip B.V., een volle dochter van de Franse uitgever Oedip-Cerem.

In 1986 is het bedrijf overgenomen door het Engelse Medicom Communications Ltd., en werd het onderdeel van de Engelse Medicom groep. In die tijd is Medicom zich gaan toeleggen op het uitgeven van tijdschriften in samenwerking met prominente internationale uitgeverijen, zoals de BMJ groep.

In 2006 is Medicom Medische Uitgeverij volledig in Nederlandse handen gekomen. Sindsdien heeft Medicom een snelle ontwikkeling doorgemaakt, van tijdschriften uitgever naar brede leverancier van hoogwaardige medische publicaties, op papier, online en mobile. Deze ontwikkeling is de laatste jaren versneld met de ontwikkeling van een hele lijn medische apps, online newsservices en e-learning.

Logo

Het team


[ TEKST AANLEVEREN ]
Het medicontent team bestaat uit een aantal hoog opgeleidde professionals.
Als je er niet meer uit komt, en als je weet waar je ze kunt vinden, Misschien kun je dan huren... het M-team

Dummie_8

Partners


Wij werken samen met een groot aantal internationaal gerenommeerde organisaties en uitgevers. We vertegenwoordigen het British Medical Journal Publishing Group en the Royal College of Psychiatrists in verschillende landen in Europa. Verder representeren we EC Europe in alle landen waar we actief zijn en zijn we lid van Networks In Health.
Vanwege ons brede netwerk van partners kunnen wij altijd de best mogelijke oplossing voor onze klanten en de medische maatschappij bieden.

Journals

Klanten


[ No Content]

01f0b90fe40caef7ba6438d9428a3acd3f-main-article-6510